O nás

O nás

Spoločnosť Autoprice s.r.o vznikla v roku 2014 za účelom predaja a distribúcie špecializovaných náhradných dielov pre osobné a úžitkové automobily. Spolupracujeme s významnými Európskymi distribútormi náhradných dielov, čo nám pomáha vždy ponúkať najlepšie ceny a zabezpečiť bohatý sortiment autodielov. Autoprice Vám ponúka maloobchodný predaj, ale aj veľkoobchodnú spoluprácu. Okrem toho sa zaoberáme aj predajom náradia, či kompletného servisného vybavenia.

Maloobchodný predaj: 

Prevádzkujeme kamennú predajňu s prevádzkou v Drietome. Ponúkame skladom množstvo autodielov, auto doplnkov, oleje a kvapaliny. Prevádzkujeme aj internetový obchod kde ponúkame komplet celý sortiment. Zastrešujeme maloobchodný predaj na celkom Slovensku formou zásielok, ktoré doručujeme do 48 hodín od objednania. Našou prioritou je spokojnosť zákazníka vo všetkých smeroch.

Veľkoobchodný predaj:

Pre veľkoobchodných partnerov ponúkame možnosť spolupráce s výhodami ako je úprava cien a rozvoz dielov. Pre veľkoobchodných partnerov denne rozširujeme sklad, ktorý sa nachádza v Drietome (vedľa predajne Hôrka), kde sa nachádza aj maloobchodná predajňa.
Naším cieľom je spokojnosť zákazníka , ktorú dosahujeme skvelým poradenstvom, nízkymi cenami kvalitných dielov od renomovaných svetových výrobcov a rýchlou dodávkou dielov priamo k Vám na prevádzku.





Kontakty

Prevádzka
Drietoma 437
913 03 Drietoma

Otváracie hodiny

PO-PI 8:00 - 12:00/13:00 - 17:00

Telefónne kontakty 

0905 777 605     Pult objednávky
0905 611 731     Pult objednávky
0905 490 008     Daniel Žiška

Mail:   info@autoprice.sk